CBSA - 'Let's strengthen together'

CBSA Business Support & Advice is een zakelijke dienstverlener en bestaat sinds 2012. Wij staan voor service, korte lijnen, maatwerk en persoonlijke aandacht voor de klant. Wij beschikken over brede kennis, hebben veel ervaring en uitstekende contacten met andere partijen om de belangen van onze klanten te behartigen.

Wij ondersteunen op onder andere economisch, juridisch en fiscaal gebied. Hierbij vindt zonodig een afstemming plaats met de accountant, de bedrijfsadviseur en de jurist.  Binnen ons full-service concept staat uw organisatie centraal en zorgen wij ervoor dat u de juiste ondersteuning krijgt om succesvol te kunnen ondernemen.

Daarnaast kiest CBSA voor een vernieuwende en klantgerichte aanpak.  Wij onderscheiden ons door het unieke concept van relatiemanagement. Proactief meedenken met de klant en het signaleren van kansen staan hierin centraal; samen sterker!

De slogan van CBSA is dan ook niet voor niets: ‘Let’s strengthen together’

CBSA kiest voor een persoonlijke relatie met haar klanten. Relatiemanagement is hierin de schakel tussen de klant en CBSA. Wij fungeren als sparringpartner en vertalen behoeften van de klant naar praktische oplossingen. Proactief handelen en meedenken staan hierin centraal. Gecombineerd met enthousiasme en ondernemerszin zijn wij volledig betrokken bij onze klanten.