Automatiseringsadvies en implementatiebegeleiding

Automatiseringsadvies

Uw organisatie, uw klanten en ook uw leveranciers stellen steeds hogere eisen aan automatisering. Digitaal samenwerken, het uitwisselen van bestanden, het automatiseren van werkzaamheden en overal en altijd kunnen werken, zijn hier slechts een aantal voorbeelden van. CBSA ondersteunt u bij al uw automatiseringsvraagstukken.

Doelmatig automatiseren

  • dankzij het automatiseren van uw bedrijfsprocessen beschikt u op ieder gewenst moment over actuele managementinformatie
  • direct resultaat in een efficiencyslag en kostenbesparingen en nog  meer grip op de bedrijfsvoering
  • complete automatiseringsoplossingen voor het verder optimaliseren en stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen en werkzaamheden

Implementatiebegeleiding

CBSA heeft ruime kennis van en ervaring met het adviseren, installeren, implementeren en ondersteunen van bedrijfssoftware. Samen met u gaan wij op zoek naar oplossingen die bij uw organisatie en branche passen.

De implementatie van bedrijfssoftware heeft altijd een impact op de organisatie en bestaat uit projectactiviteiten waar organisaties vaak geen ervaring mee hebben. De (tijdelijke) extra inzet is niet zo maar in te plannen. 
CBSA helpt mee in deze verandering en zorgt dat u wordt ondersteund door een resultaatgerichte procesbegeleiding. Wij kunnen zorgdragen voor de procesbeschrijvingen en ‐verbeteringen van alle operationele processen binnen uw organisatie en hebben inzicht in de samenhang tussen bedrijfsprocessen onderling en de automatisering daarvan in een ERP‐systeem.