CBSA WKR-check bij u op locatie

02-04-2015

Sinds 1 januari 2015 geldt de werkkostenregeling voor alle werkgevers. U hoeft pas aan het einde van het jaar te bepalen of uw vrije ruimte is overschreden en of u 80% eindheffing verschuldigd bent. Daarvoor is het belangrijk dat zowel uw salarisadministratie als uw financiële administratie op de juiste wijze zijn ingericht en dat u op de hoogte bent van alle ins en outs van de nieuwe regeling. Zo komt u bij een boekenonderzoek van de Belastingdienst niet voor verrassingen te staan.  

CBSA helpt u graag met de WKR-check op locatie. Tijdens deze check krijgt u van onze WKR-specialist een update van de nieuwe regeling. Daarna wordt aan de hand van een inventarisatie van uw vergoedingen en verstrekkingen beoordeeld of u de juiste keuzes heeft gemaakt en of er veranderingen of verbeteringen kunnen of moeten plaatsvinden.

De WKR-check bij u op locatie bestaat uit de volgende stappen:
Stap 1: Update werkkostenregeling. Wat zijn de veranderingen per 1 januari 2015? 
Stap 2: Beoordeling indeling van uw huidige vergoedingen en verstrekkingen en de fiscale consequenties. Heeft u de juiste keuzes gemaakt?
Stap 3: Beoordeling inrichting van uw financiële administratie en salarisadministratie. Is uw administratie WKR-proof?
Stap 4: Evaluatie en afronding

Uw investering
De WKR-check bij u op locatie kost nu slechts € 550,- (exclusief BTW).

Afspraak maken of meer informatie?
Wilt u een afspraak maken voor een WKR-check op locatie of heeft u vragen? Neem dan contact met mij op door een e-mail te sturen naar info@cbsa.nl of telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer 06-52022911

Terug naar blogoverzicht